|
جادوگري | ||
|
مربای گوجه
2 كيلو گوجه1 ليمو550 گرم شكروانيل ليمو را برش بزنيد و ان را روي الك ابش را بگيريد .بعد گوجه ها را شسته خشك كنيد بعد دو نيم كرده دانه ها را خارج كنيد همراه با گوشت گوجه بعد توصيه ميشود كه گوجه را در اب جوش به مدت 30 ثانيه بگيريد بعد بلافاصله زير اب سرد بگيريد پوسته ان راحت جدا ميشودگوه و شكر و وانيل و اب ليمو صاف شده را در يك قابلمه بريزيد به مدت يك ساعت روي حرارت قرار دهيد تا غليظ شود بعد در جاي خشك و ترجيحا تاريك نگهداري كنيد يعني شيشه هاش رو نه قابلمه رو
شيريني ارواح - پيتزا - پيتزاي ارواح - روغن معطر - بيسكويت - بيسكويت اسكلتي - بادمجان -پوست پرتقال - تافي - شكلات - خواص عسل - ريحان - گوجه - چيپس - سالاد ميوه و سبزيجات - سبد ميوه - ذرت پفي - سيب زميني - كرپ - كيك - ماهي سوخاري - مربا - ساندويج - آناناس - غذاي تند - ترفند - انواع سس - پپروني - فرني - همبرگر - شنسل - شكلات - ژله [ شنبه هشتم آبان ۱۳۸۹ ] [ 22:15 ] [ هرمیون ]
|
||