|
جادوگري | ||
|
ريحان ها رو بعد از شستن حتما بذاريد خشك بشه بعد در روغن زيتون مخلوط كنيد و در شيشه اي بريزيد و سه هفته استراحتش بديد و بعد از اون زمان هم تعداد ديگه اي برگ ريحون اضافه كنيد و يه هفته ديگه هم بذاريد و بعد اونو صاف كنيد توي شيشه بريزيد و همين ديگه مورد استفاده هاش هم كه روي سالاد خمير پيتزا و مواد پيتزا و كلا توي غذا ديگه
شيريني ارواح - پيتزا - پيتزاي ارواح - روغن معطر - بيسكويت - بيسكويت اسكلتي - بادمجان -پوست پرتقال - تافي - شكلات - خواص عسل - ريحان - گوجه - چيپس - سالاد ميوه و سبزيجات - سبد ميوه - ذرت پفي - سيب زميني - كرپ - كيك - ماهي سوخاري - مربا - ساندويج - آناناس - غذاي تند - ترفند - انواع سس - پپروني - فرني - همبرگر - شنسل - شكلات - ژله [ شنبه هشتم آبان ۱۳۸۹ ] [ 21:55 ] [ هرمیون ]
|
||