|
جادوگري | ||
|
ميگو 1 كيلوكاهو 150 گرم يا يه دستهليمو مواد براي سسسس گوجه فرنگي50 گرم100 گرم خامه ترش100 گرم سس مايونزسير اول ميگوها رو تميز ميكنيم بعد يه ظرف بزرگ رو مقداري كمي اب ميكنيم اب سه دقيقه گرم بشه بعد نك رو اضافه ميكنيم و اينقد رميزنيم كه حل بشه كاملا در اب 5 دقيقه منتظر ميمونيم آب اينقدر بايد گرم بشه كه دست نسوزه بعد ميگوها رو توي اب ميريزيم 5 دقيقه صبر ميكنيم نبايد زياد توي اب جوش بمونه چون سفت و لاستيكي ميشه بعد برگ كاهو رو ميشوريم و خشك ميكنيم راستي ميتونيد توي اب جوش قبل از ريختن ميگوها برگ بو هم كمي بريزيد خب كاهوها رو خورد ميكنيم توي بشقاب ميريزيم بعد براي تهيه ي سس خامه و سس مايونز و خامه ترش رو با سير مخلوط ميكنيم سير سليقه اي هس بعد سس گوجه رو اضافه ميكنيم تا يه رنگ صورتي مليحي بدست بياد بعد روي كاهو ميريزيم بعد ميگوها رو توي بشقاب ميچينيم [ یکشنبه هفتم فروردین ۱۳۹۰ ] [ 21:43 ] [ هرمیون ]
|
||