|
جادوگري | ||
|
يك فنجان سس گوجه فرنگي پونه كوهي روغن زيتون پنير پيتزا زيتون سياه و سفيد اول سس روي خمير رو اماده ميكنيم سس گوجه و پونه و نمك رو اضافه ميكنيم بعد روغن زيتون رو نم نم اضافه كنيد بعد خمير رو با ته ليوان برش بديد يعني يه دايره كوچيك درست بشه بعد سس رو روي خمير بريزيد توي فر با همون دماي هميشگي 200 يا 180 درجه به مدت 20 دقيقه قرار بديد تا پخته بشه بعد خمير رو از فر دربياريد روش پنير رو بريزيد به صورتي كه توي شكل ميبينيد بعد زيتون رو هم جاي چشماش بذاريد بعد براي 2 يا 3 دقيقه توي فر با شعله بالا بذاريد شيريني ارواح - پيتزا - پيتزاي ارواح - روغن معطر - بيسكويت - بيسكويت اسكلتي - بادمجان -پوست پرتقال - تافي - شكلات - خواص عسل - ريحان - گوجه - چيپس - سالاد ميوه و سبزيجات - سبد ميوه - ذرت پفي - سيب زميني - كرپ - كيك - ماهي سوخاري - مربا - ساندويج - آناناس - غذاي تند - ترفند - انواع سس - پپروني - فرني - همبرگر - شنسل - شكلات - ژله [ شنبه هشتم آبان ۱۳۸۹ ] [ 20:31 ] [ هرمیون ]
|
||